Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Том Ханкс прати подарък на момче с името Корона
Том Ханкс прати подарък на момче с името Корона
Снимка: facebook
Том Ханкс прати подарък на момче с името Корона Петък, 24.04.2020 г., 15:55 ч. Детето се оплака на актьора, че от началото на пандемията съучениците му го наричат "коронавирус"

Том Ханкс, който се излекува от COVID-19 заедно със съпругата си, написа писмо и изпрати като подарък пишеща машина от марката "Corona" на момче от Австралия, което му се оплака, че го тормозят заради името му - Корона.

8-годишният Корона Де Врис написа трогателно писмо на актьора от "Играта на играчките" и съпругата му Рита Уилсън, след като се разболяха от вируса в Куинсланд.

"Чух по новините, че вие и съпругата ви сте хванали коронавируса", написа момчето. "Добре ли сте?". Той добави, че обича името си, но в училище всички напоследък го наричали „коронавирус“. "Ставам много тъжен и гневен когато хората ме наричат така", написа момчето.

В отговор Ханкс написа на детето писмо, което започна така: "Скъпи приятелю Корона, писмото ти накара жена ми и мен да се чувстваме толкова прекрасно! Благодаря ти, че си толкова добър приятел - приятелите карат другите да се чувстват добре, когато са самите те се нуждаят от помощ".

Актьорът изпрати подарък на новия си малък приятел - пишеща машина с марката „Corona”, която е използвал по време на карантината си в Австралия. "Помислих си, че тази пишеща машина ще ти подхожда. Попитай някой възрастен как работи. Използвай я, за да ми пишеш отново. PS: Имаш приятел в мое лице”, завършва писмото си Ханкс.

В послеписа актьорът е цитирал заглавието на песен от анимацията "Играта на играчките", в която озвучава героя Уди. Именно затова момченцето е пратило писмо на звездата - защото е фен на героя му и на филма.

Коментари