The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Tom Hiddleston и Zawe Ashton са сгодени
Tom Hiddleston и Zawe Ashton са сгодени
Снимка: БТА
Tom Hiddleston и Zawe Ashton са сгодени Петък, 18.03.2022 г., 14:15 ч. Слуховете се разпалиха на церемонията на наградите BAFTA

Tom Hiddleston и Zawe Ashton са сгодени. Според американски медии актьорската двойка прави планове за сватба, след като разпали слуховете за годеж на червения килим на Британските филмови награди.

На церемонията в Лондон Ashton носеше красив диамантен пръстен и светските издания сега твърдят, че с него Hiddleston е поискал ръката ѝ. Засега актьорите не са коментирали новината.

Двамата се запознаха при участието си в пиесата “Предателството” през 2019 г., която се игра на лондонския Уест Енд, а след това се премести на Бродуей. Твърди се, че връзката им е започнала именно тогава. През септември миналата година двамата бяха заснети на почивка в Испания, а по-късно същия месец се появиха за първи път като двойка на червения килим на наградите “Тони”. 

Преди Ashton, Hiddleston имаше тригодишна връзка с британската актриса Susanna Fielding, а през 2016 г. за кратко излизаше с американската певица Taylor Swift. 

Коментари