Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Това ли е булчинската рокля на Jennifer Lopez?
Това ли е булчинската рокля на Jennifer Lopez?
Снимка: БГНЕС
Това ли е булчинската рокля на Jennifer Lopez? Събота, 19.10.2019 г., 10:59 ч. Латинодивата беше заснета готова за сватба

Jennifer Lopez беше заснета с великолепна булчинска рокля.

jennifer lopez

Певицата и актриса е сгодена за бейзболната звезда Alex Rodriguez и светът търпеливо чака двамата да намерят време за сватбената си церемония. Междувременно латинодивата събра погледите с бляскава визия, готова за големия ден. Тя обаче не е за реалния живот, а за филм. Звездата е в Ню Йорк и е в разгара на снимките за новата романтична комедия с нейно участие с тематичното заглавие "Ожени се за мен".

jennifer lopez

Въпросната сватбена рокля е дело на дизайнера Zuhair Murad, а кадрите, запечатани от фотографите предизвикват асоциации с Пепеляшка. Балната рокля е с голи рамене, блестяща бродерия и дълъг воал, а към нея Lopez носеше диамантени бижута и кожена наметка.

jennifer lopez

jennifer lopez

Във филма Lopez влиза в ролята на поп звезда, която се готви да се омъжи за своя любим, също известен музикален изпълнител, в прочутата арена Медисън Скуеър Гардън. Малко преди церемонията обаче героинята разбира за изневярата на бъдещия си съпруг. В хаоса от емоции тя избира случаен човек от публиката в залата и му предлага да се ожени за нея. В ролята на неверния годеник е латино звездата Maluma, а щастливецът, който се жени за героинята на Lopez, обикновен учител по математика, е изигран от комедийния актьор Owen Wilson.

jennifer lopez

jennifer lopez

снимки: Twitter

Коментари