Травис Баркър изпитва ужас от летене

02 ноември 2023
blink 182
Снимка от twitter/blink-182

През 2021 г. Травис Баркър летя за първи път, след като оцеля в самолетна катастрофа през 2008 г., при която загинаха четирима души и го остави с изгаряния трета степен по 65% от тялото му. Той призна, че сегашната му съпруга Кортни Кардашиян му е помогнала да се изправи срещу този страх... обаче, в ново интервю барабанистът на blink-182 разкри колко травматично е все още летенето за него.

„Отива си малка част от живота ми всеки път, когато летя“, призна той. „Количеството стрес и безпокойство, което причинява, е просто непоносимо. Понякога си казвам: „Заслужава ли си?“ Но също така не обичам нищо да ме завладява – не обичам да се страхувам и неща от миналото да контролират бъдещето ми.“

Като се има предвид това, Баркър похвали съпругата си, че му е помогнала да стигне до точката, в която да може отново да се качи на самолет. „Мисля, че силата на любовта наистина ми помогна“, каза той. 

През 2008 г. смъртоносната катастрофа в Колумбия, Южна Каролина, уби и двамата пилоти на самолета, охраната на Баркър, Чарлз Стил, и неговия помощник, Крис Бейкър. Неговият приятел DJ AM оцелява, но умира от свръхдоза година по-късно.

Новини