U2 празнуват 20 години на "All That You Can’t Leave Behind"

Музикантите ще преиздадат хитовия албум в супер делукс версия с много екстри

11 септември 2020
social
Снимка от facebook

U2 ще отпразнуват 20 години от появата на албума "All That You Can’t Leave Behind" на 30-и октомври. Специално за случая на пазара ще бъде пусната нова, супер делукс версия на музикалната колекция. Освен на ремастериран диск на оригинала, ще има и бокс вариант с цели 51 песни, включително т. нар. B-sides, неиздавани парчета и ремикси, както и пълен запис на шоуто на групата в Бостън, част от турнето "Elevation".

"All That You Can’t Leave Behind" беляза своеобразно завръщане на U2 в центъра на музикалния бизнес, след лошото представяне на албума им от 1997 г. "Pop".

Хитове като “Beautiful Day”, “Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of” и “Elevation” допринесоха за това от "All That You Can’t Leave Behind" да бъдат продадени милиони копия, а бандата спечели 7 награди "Грами", включително за песен и запис на годината.

U2 завършиха световното си турне "Joshua Tree" през декември миналата година. Оттогава са се фокусирали върху свое радиопредаване, както и над работата по наследника на албума от 2017 г. "Songs of Experience". 

Новини