Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Верига за бързо хранене предложи работа на принц Хари
Верига за бързо хранене предложи работа на принц Хари
Снимка: БГНЕС
Верига за бързо хранене предложи работа на принц Хари Сряда, 15.01.2020 г., 12:00 ч. Херзоците на Съсекс обявиха, че се отделят от кралската фамилия и искат да са финансово независими

Верига за бързо хранене предложи позицията на асистент по продажбите на 35-годишния принц Хари, след като той и съпругата му Меган обявиха миналата седмица, че се оттеглят като членове на кралското семейство и планират да станат „финансово независими“.

Централата на американската верига в Аржентина е първата, който предлага работа на херцога на Съсекс. Съобщението им в Туитър гласи: "Разбрахме, че принцът и херцогинята са решили да се откажат от ролята си в кралското семейство и ще работят, за да станат финансово независими. И така, имаме предложение за Вас: Направете като хиляди хора първите си стъпки в света на бизнеса с нас. Знаете, че короната /в името на веригата/ ще Ви подхожда идеално. Освен това, след толкова години живот като херцози, е време да започнете да се храните като крале".

По-късно от централата в САЩ добавиха: „Предлагаме на кралската двойка работа на непълно работно време“.

Миналата седмица двойката, която има син на 8 месеца, предизвика смут, безпокойство и разочарование в кралското семейство, като изненадващо обяви плановете си да влезе в нови обществени роли и да напусне кралката фамилия.

Херцозите на Съсекс заявиха: „След много месеци на размисъл и вътрешни дискусии ние решихме да направим преход през тази година, като се опитаме да внесем нова прогресивна роля в тази институция. Възнамеряваме да се оттеглим като „старши“ членове на кралското семейство и да работим, за да бъдем финансово независими, като същевременно продължаваме да подкрепяме изцяло Нейно величество Кралицата”.

Коментари