Верни ли са слуховете за връзка на Angelina Jolie и The Weeknd?

Оказва се, че не всичко е каквото изглежда

03 октомври 2021
social
Снимка от БТА / facebook

Подозренията за романтични отношения между Angelina Jolie и The Weeknd засега изглежда не се потвърждават. Двамата вече няколко пъти бяха залавяни от папараците да вечерят заедно и съвсем логично всички си помислиха, че американската актриса и канадския певец имат връзка. Първата им среща беше в ресторант през юли в Санта Моника, Калифорния.

Засега никой от двамата не е коментирал какво се случва между тях, но според източник на E! News, отношенията им са изцяло професионални и приятелски. "Те имат общи интереси и им е приятно да обменят идеи, за да видят какво може да направят заедно. Напоследък разговарят за възможността да си партнират по някои хуманитарни проекти. Говорят си и за филми и изкуство. Той е голям фен".

Друг източник казва пред изданието, че двамата The Weeknd и Angelina се запознали чрез приятели от филмовата и развлекателната индустрия. Открили, че имат много общи неща и след първата си среща през лятото, продължават да поддържат връзка. Заради интереса на медиите към личния им живот обаче и двамата се опитват да опазят приятелството си от жълтите издания.

Новини