Victoria Beckham намекна за връщане в Spice Girls

24 юли 2023
Victoria Beckham
Снимка от БГНЕС

Victoria Beckham отново подхрани надеждите за събиране на Spice Girls. 

В неделя бившата певица от групата публикува видео в TikTok, в което пее хита на Spice Girls "Say You'll Be There" по време на караоке вечер в Маями. 

"Загрявам гласа си в Маями! Ще има още!!", написа дизайнерката към клипчето, в което съпругът ѝ David Beckham танцува до нея.
 

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come 🤫!! 🎶🎤

♬ original sound - Victoria Beckham

Към откъс от изпълнението в Instagram пък Victoria се пошегува, че не е пила чак толкова много. 

Предполага се, че видеото е заснето по време на афтърпарти след мача на Интер Маями, който беше дебютен за Lionel Messi с отбора. Бившата футболна звезда David Beckham е сред собствениците на тима и беше сред публиката заедно със съпругата си и дъщеря им. 

Публикациите на Victoria отново разпалиха слуховете, че тя все пак може да се присъедини към другите четири дами от Spice Girls за турне. Надеждите станаха дори по-големи, след като официалния акаунт на групата сподели изпълнението ѝ в Instagram Stories с думите "Веднъж Spice Girl, винаги Spice Girl". 

В интервю през май Mel B намекна, че всички пет певици ще се качат отново заедно на сцената за първи път от 11 години за турне. Към момента обаче официална информация за събиране няма.

Новини