Вин Дизел ни кани на кино

Този юни световният екшън феномен "Бързи и яростни" се завръща на големия екран

31 май 2021
social
Снимка от Forum Film Bulgaria

„Повече от 100 години съществува едно място, където се събираме, за да се забавляваме заедно, да избягаме и да отидем на нови места. Светът на киното. Несравнимото усещане, когато светлините угасват. Екранът светва. И ние започваме да вярваме", това казва в специално видеообръщение Вин Дизел, който ни приветства обратно в киносалоните и по-специално - на премиерата на "Бързи и яростни 9".

Този юни световният екшън феномен се завръща на големия екран, 20 години след дебюта на първата част. Семейството на Доминик Торето се събира отново, за да се изправи пред най-страховития си противник до момента – братът на Дом, Джейкъб (Джон Сина).

Дом винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв. За да предотврати съкрушителния план на най-опитния убиец и виртуозен шофьор, с когото се е сблъсквал досега, който също така е и негов брат, Дом ще разчита на своето семейството, което за пореден път идва на помощ.

Действието на "Бързи и яростни 9" профучава от Лондон до Токио, от централна Америка до Единбург и от таен бункер в Азербайджан до кипящите от живот улици на Тбилиси. Стари приятели ще възкръснат, стари врагове ще се завърнат, историята ще бъде пренаписана, а истинският смисъл на семейството ще бъде поставен на изпитание, както никога досега. Този път битката ще е различна, а краят ѝ - напълно непредвидим.

Начело на "Бързи и яростни 9" се завръща Джъстин Лин ("Бързи и яростни: Токио дрифт", "Бързи и яростни 5: Удар в Рио"), който режисира четири от най-добрите и успешни филми от серията и предефинира облика на поредицата, превръщайки я в познатия попкултурен феномен. Сценарият е дело на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Озуна и Карди Би.

"Бързи и яростни 9" ще завладее кината у нас с бясна скорост от 18-и юни на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Новини