Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Връщат делничното разписание на автобусите в Пловдив
Връщат делничното разписание на автобусите в Пловдив
Снимка: plovdiv.bg
Връщат делничното разписание на автобусите в Пловдив Петък, 08.05.2020 г., 15:44 ч. Промяната влиза в сила от понеделник, 11-и май, във връзка с изтичането на срока на извънредното положение

Автобусите по всички линии на масовия обществен вътрешноградски транспорт в Пловдив възстановяват делничното си разписание от 11-и май, съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта”. Това става със заповед на кмета Здравко Димитров във връзка с предстоящата отмяна на обявеното извънредно положение, наложено заради коронавируса.

От общинското предприятие напомниха, че досега автобусите се движеха с неделно разписание, но с повече коли с над 70 места в пиковите часове.

Всички превозвачи, обслужващи градските автобусни линии, са предупредени от понеделник да изпълняват курсовете съгласно утвърдената общинска транспортна схема. За спазването на разписанията ще следят както мобилни екипи, така и експертите от центъра за управление на градския транспорт.

Всички пътници заедно с шофьорите и кондукторите трябва задължително да носят маски, остава в сила и изискването за редовна дезинфекция на превозните средства, предупредиха от „Организация и контрол на транспорта”.

Коментари