Westlife анонсират новия си албум ‘Wild Dreams’

Музикалните икони анонсираха издаването на оригинална нова музика в BBC Radio 2 Breakfast Show със Zoe Ball тази сутрин.

14 октомври 2021
social
Снимка от Орфей Мюзик

Най-продаваната група на Обединеното Кралство за 21 век, Westlife, анонсира излизането на първия си нов албум от две години насам. 

‘Wild Dreams’ е наличен за предварителна поръчка от днес на www.westlife.com.

Специалното издание от 15 трака показва бандата във форма от световна класа, зашеметяващите им вокали с колекция от оригинални свежи поп химни и вълнуващи душата балади. То съдържа новия сингъл ‘Starlight’ и като бонус за феновете, нови записи на живо от хитовите сингли като ‘Flying Without Wings’, ‘World of Our Own’ и ‘Uptown Girl’.

Това е първия нов музикален албум от Westlife, следващ сензационното им завръщане през 2019, когато поп иконите стигнаха до осмия си  No.1 албум в кариерата си и отпразнуваха най-бързо разпродалото се тяхно турне за всички времена. 

“Невероятно развълнувани сме да анонсираме новини за предстоящия ни нов албум, който следва страхотния испех на повторното ни събиране през 2019. 

“Този албум означава повече за нас от всичко, което сме правили преди и е вдъхновен от изпитанията, през които всички минахме през последните 18 месеца. Лабиринтът от емоции, който изпитахме по време на пандемията, ни доведе до писането на песни и ни помогна да създадем наистина специален албум, който има всичко, което обичаме в музиката – свежо и приятно забързано темпо в парчета като ‘Starlight’, както и силни и чувствени балади като ‘Always With Me’. 

“Wild Dreams улавя настроението в момента. Албумът също предлага моменти на осмисляне и е за новото начало, надежда и поглед към бъдещето. Музиката е толкова релевантна за сегашното положение. Той повдига настроението и нямаме търпение феновете да го чуят“, казва бандата. 

Wild Dreams е първия албум на  Westlife с EastWest Records след като  Shane, Nicky, Mark и Kian подписаха голяма нова сделка с лейбъла по-рано тази година.

Новини