Will Smith и Michael B. Jordan снимат продължение на “Аз съм легенда”

Филмът постигна сериозен успех в бокс-офиса

06 март 2022
social
Снимка от БТА

Will Smith и Michael B. Jordan ще се снимат в продължение на “Аз съм легенда”. 

Smith, който участва във филма от 2007 година, и звездата от “Черната пантера” ще бъдат и сред продуцентите на новата лента. 

На този етап не се разкрива информация за сюжета на филма. Според Deadline работата по проекта едва започва, затова няма и избран режисьор. Сценарист ще бъде носителят на “Оскар” Akiva Goldsman, който адаптира романа на Richard Matheson от 1954 година за големия екран през 2007-а. 

Smith, който наскоро спечели наградата на Гилдията на актьорите за изключително изпълнение от актьор в главна роля за участието му в “Методът Уилямс”, публикува в Instagram кадър от “Аз съм легенда”. Същата публикация се появи и в профила на Jordan

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith)

“Аз съм легенда” пожъна голям успех през 2007 г. Постапокалиптичният хорър, чието действие се развива в пълния със зомбита Ню Йорк, спечели 256 милиона долара в САЩ и 585 милиона по света. Филмите с участието на Smith и Jordan пък са донесли 12.3 милиарда долара. 

Тази година Smith има шанс да спечели първия си “Оскар”. Той е номиниран за най-добър актьор и за продуцент в категорията за най-добър филм за “Методът Уилямс”. Лентата има общо 6 номинации.

 

Новини