Задава се „Beetlejuice 2“

Сейди Синк ще играе дъщерята на завърналата се звезда Уинона Райдър

27 януари 2023
Tim Burton
Снимка от БГНЕС

Сейди Синк влиза в предстоящия „Beetlejuice 2“ и ще играе дъщерята на завърналата се звезда Уинона Райдър. Според „Jiant Freakin Robot“ актрисата и модел ще бъде един от основните персонажи в дълго подготвяното продължение на комедийния филм на ужасите на Тим Бъртън от 1988 г., което е в унисон с досегашната траектория на кариерата ѝ. Засега няма много подробности за сюжета на продължението, но вероятно може да се каже, че Сейди Синк ще играе мишена на демоничните интереси на Майкъл Кийтън в "Beetlejuice 2".

Сейди Синк е най-известна с ролята си в четвъртия сезон на сериала на Netflix „Странни неща“, която беше още по-забележителна с това, че моментално се превърна в един от най-отличителните персонажи. Оттогава Сейди Синк е изиграла редица проблемни тийнейджъри в различни проекти.

Засега е потвърдено, че в "Beetlejuice 2" ще се завърнат режисьорът Тим Бъртън, Майкъл Кийтън, Уинона Райдър и Катрин О'Хара (която играе обсебената от изкуството майка на Райдър - Делия). Оригиналната звезда от първия филм Джина Дейвис изрази готовност да се присъедини към продължението в ролята на Барбара Мейтланд, а за Джони Деп се говори, че ще участва във филма.

 

Новини