Заедно ли са Зендая и Том Холанд?

15 януари 2024
Zendaya
Снимка от БГНЕС

При изненадващ обрат на събитията в началото на 2024 г. Зендая предприе интересна стъпка в Instagram, като престана да следва всички, включително приятеля си Том Холанд, което предизвика много спекулации относно състоянието на връзката им. Въпреки че мотивът на Зендая остава загадка, някои предполагат, че това може да е стратегически ход преди популяризирането на предстоящия й филм Challengers, правейки паралели с подхода на Блейк Лайвли по време на промоцията на A Simple Favor.

Зендая и Холанд запазиха забележително мълчание, откакто се появиха съобщения на 4 януари. TMZ, известен с разплитането на такива мистерии за знаменитости, се задълбочи в състоянието на връзката на двойката. Според неназовани източници Зендая и Холанд са изкарали Нова година заедно. 

Зендая, известна с това, че пази неприкосновеността на личния си живот, преди това обсъди предизвикателствата на навигирането на обществения интерес във връзката й с Холанд. В септемврийско интервю за ELLE тя наблегна на деликатния баланс между запазването на личното пространство и прегръщането на живота в очите на обществеността.

Новини