The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Започна финлният етап на класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”
Започна финлният етап на класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”
Започна финлният етап на класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” Понеделник, 01.07.2019 г., 14:09 ч. Остават 10 дни до първата Брандинг конференция у нас

От днес до 7 юли включително, потребителите могат да посочат своята любима марка в третия, последен етап от единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. Общо 108 марки в 36 категории продължават във финалния кръг на конкурса. По 3 бранда във всяка категория се борят за титлата ЛЮБИМА МАРКА. До момента в 11-ото издание на конкурса са взели участие над 25 000 потребители.

Гласуването се извършва след предварителна регистрация на интернет адрес www.mylovemarks.eu. Потребителите номинират или гласуват в поне половината от категориите, след което потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

Подбрани са 36 категории, а именно:

1. ВИСОКОАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ 
2. ВИНО И ВИНАРСКИ ИЗБИ
3. БУТИЛИРАНА ВОДА
4. КАФЕ И ТОПЛИ НАПИТКИ
5. ЯДКИ, ЧИПС, СОЛЕТИ
6. ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ
7. МЕСНИ ПРОДУКТИ
8. МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
9. МАЙОНЕЗИ, ЛЮТЕНИЦИ И СОСОВЕ
10. БИО ПРОДУКТИ И СУПЕР ХРАНИ
11. БИО И НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА
12. ДЕРМО И МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА
13. БЕБЕШКА КОЗМЕТИКА
14. БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ ПРОДУКТИ
15. АВТОМОБИЛИ
16. ЗАВЕДЕНИЯ
17. УЕБ МЕДИИ И САЙТОВЕ
18. РАДИО
19. ТЕЛЕВИЗИЯ
20. ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ И БРОКЕРИ
21. БЪЛГАРСКА МАРКА
22. БЪЛГАРСКА МАРКА – ХРАНИ И НАПИТКИ
23. ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ И МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ
24. ВИТАМИНИ И ХРАНИТЕЛНИ И ДОБАВКИ
25. ПРОТИВОАЛЕРГИЧНИ ПРОДУКТИ
26. ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ
27. ФИНТЕХ КОМПАНИИ
28. ТУРИСТИЧЕСКИ ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ
29. ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ
30. ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ
31. ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ
32. ИТ И СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ
33. ЛЮБИМ РАБОТОДАТЕЛ
34. ИНОВАТИВНИ МАРКИ
35. СОБСТВЕНИ МАРКИ
36. СОБСТВЕНИ МАРКИ – ХРАНИ И НАПИТКИ

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, ще бъде броят на подадените гласове.

Тази година за първи път ще бъдат връчени и призове за бранд мениджърите, маркетинг мениджърите и комуникаторите, развили и наложили марката сред потребителите – тези, които са допринесли с креативност, иновативнастратегия и адекватен комуникационен план за силното присъствие на продукта/услугата и емоционалната му връзка с потребителите. Това са специалистите, стоящи зад всяко послание, слоган, статия, постове в социалните мрежи, които разбират потребностите на своите последователи и денонощно са близо до тях.

„BRAND TALKS: Мисия „Любима марка” – First Branding Conference
Специалисти в областта на маркетинга, рекламата и ПР-а ще се присъединят към нас, за да споделят своя опит и да дадат ценни препоръки кое е разковничето и как трябва да общуваме със съвременния потребител, за да имаме емоционална връзка и лоялни клиенти. Ще чуете вдъхновяващи истории, примери от практиката и ценни съвети как да направите своя бранд не просто успешен, а любим. Билети и повече информация за събитието могат да се закупят на www.brandtalks.eu.

Конференцията BRAND TALKS: Мисия „Любима марка” ще се състои на 11.07.2019 г. в Рейнбоу плаза, а същата вечер и награждаването на финалистите в класацията „Любимите марки” и „БРАНД мениджър на годината”.

Коментари