Засекретиха снимките от смъртта на Bob Saget

Актьорът от "Пълна къща" почина през януари

15 март 2022
social
Снимка от БТА

Съдия във Флорида постанови, че снимки на тялото на Bob Saget, направени след смъртта му, трябва да бъдат засекретени и да не се показват публично. Звездата от сериала “Пълна къща” беше намерен мъртъв през януари в хотелската си стая в Орландо, Флорида.

Според информацията, под съдебна възбрана попадат 90 от общо 147 снимки, направени от разследващите органи на мястото на смъртта на актьора, които показват тялото му и лични вещи. Останалите фотоси, както и видеозаписите от камерите на униформите на служителите на реда, с кадри извън хотелската стая, ще са обществено достъпни заедно с доклада за случая. В него също ще има части, които ще бъдат скрити. 

Вдовицата на комика, Kelly Rizzo, както и неговите дъщери Aubrey, Lara и Jennifer, са благодарили на съдията, който с решението си е изпълнил молбата им.

Семейството на Saget поиска от съда да засекрети документите и снимките от разследването миналия месец. В мотивите се посочва, че близките на актьора ще понесат непоправими щети под формата на емоционална болка и стрес, ако докладът и фотографският материал бъдат достъпни за обществото и медиите. 

На 10-и февруари бяха съобщени резултатите от аутопсията на Saget, която е установила множество контузии на черепа и натъртвания на скалпа. Те са обяснени с падане, за което няма свидетели. Според патолога няма данни за насилствена смърт.

 

Новини