Звезда от "Теория за Големия взрив" е с диагноза рак

13 декември 2023
The Big Bang Theory
Снимка от YouTube screenshot

Комедийният сериал "Теория на Големия взрив" се излъчваше от 2007 г. до 2019 г. и по популярност можеше да се сравни само с хитовата поредица "Приятели". 

Преди дни една от актрисите от екипа обяви, че е била диагностицирана с рак на белите дробове. 

Kate Micucci, която участва в сериала като една от приятелките на Радж, съобщи новината в TikTok. Във видео от болнично легло тя сподели, че е била оперирана. 

“Това не е TikTok, това е SickTok”, казва 43-годишната звезда. "Оперираха ме вчера от белодробен рак". 

Micucci определи откриването на болестта като "наистина откачено" и обясни: 

"Не съм изпушила и една цигара през живота си, така че това беше изненада. Но предполагам, че се случва, а добрата новина е, че го хванаха рано, така че го махнаха. Сега съм добре".

Пушенето е един от рисковите фактори за развитие на рак на белите дробове, но заболяването може да бъде предизвикано и от други замърсители, включитлено фините прахови частици. 

“Вероятно ще се движа бавно за няколко седмици, но след това ще се заема с всичко. Нямам търпение да рисувам повече", казва още актрисата, която е също художничка и илюстратор.

На въпрос от фен в коментарите към видеото как се е стигнало до поставяне на диагнозата Micucci отговори, че при рутинно изследване на кръвта един от показателите е бил завишен, затова е отишла на допълнителен преглед и са ѝ направили още изследвания, при които са установили заболяването.

Новини