Звездата на Gwen Stefani изгря на холивудската Алея на славата

20 октомври 2023
Gwen Stefani
Снимка от БГНЕС

Gwen Stefani получи звезда на холивудската Алея на славата.

54-годишната певица беше почетена за музикалната си кариера от Холивудската търговска камара на церемония в четвъртък.

„Никога и в най-смелите си мечти не съм мислила, че това момиче тук от Ориндж Каунти ще има звезда на Холивудската алея на славата“, каза Gwen пред тълпата. "За мен това просто няма смисъл".

Звездата беше придружена на церемонията от съпруга си Blake Shelton (47 г.) и тримата си сина Kingston (17 г.), Zuma (15 г.) и Apollo (9 г.).

По време на речта си Gwen поздрави бившия музикален продуцент Jimmy Iovine, който присъстваше заедно с кънтри иконата Reba McEntire.

Stefani разказа за първия път, когато срещнала Jimmy на музикално участие, където той ѝ предрекъл, че ще бъде "звезда".

„Ти каза: „След шест години ще станеш звезда“. И аз казах: "Шест години, това е просто странно!" Това беше като: „След шест години ще бъда бременна с петото си дете. Няма да се занимавам с музика“, отбеляза тя. „След точно шест години "Don't Speak" стана номер едно в света и той беше прав!“.

Певицата се просълзи по време на изказването на съпруга си. 

"Първият път, когато срещнах Gwen, беше през 2014 г. Тя не приличаше на нито една известна личност, която съм срещал. Караше сама до работа черен миниван. Нямаше охрана. Дойде с бебе и две малки момчета, които на практика ѝ бяха охрана, защото никой не смееше да се приближи. Беше истински хаос. Стана ми ясно, че тя е майка на първо място и след това всичко останоло, това беше нейната най-важна работа. И сега, като стоя тук, почти 10 години след като я срещнах за първи път, мога да кажа категорично, че това все още е нейният най-голям приоритет в живота. А това е рядкост в този бизнес", каза Shelton, с когото се ожениха през юли 2021 г.

В речта си той не пропусна похвалите си за Gwen като изпълнителка и авторка на песни.

"Днес се радвам да видя, че тя получава признание и своето "странично занимание", а именно да бъде една от най-големите звезди в света. Според мен Gwen е най-подходящият човек за звезда на Алеята на славата. От музиката, телевизията и филмите до модата и красотата, тя се издига на върха отново и отново, с нейния уникален стил, който накара света да се влюби в нея. Но все пак, не колкото мен".

Новини