Мисия „Отговорен родител“

games
Снимка от 22907 game name

Наградата спечели Никол Венкова Стоилкова. Честито!

 

Период на кампанията:  16 май01 юни 2022

Като социална и отговорна медия, ние, от радио
“MAGIC FM”, ще обърнем внимание на неглижирането на безопасното пътуване на децата в колите.

Много родители не слагат децата си в обособени столчета или седалки за пътуване, не ги карат да слагат колани и не се замислят, че така ги поставаят в опасност. А идва лятото – време е за дълги пътувания, които е добре да ни носят само радости и по време, на които не трябва да забравяме да обезопасяваме децата си със столчета и колани. Като шофираме разумно, ние, от “MAGIC FM” вярваме, че сме направили всичко необходимо семейството ни да пристигне живо и здраво.

На определени места в програмата на радио “MAGIC FM” ще излъчваме   джингли  за кампанията с  гласовете на водещите, в които ще напомняме на  слушателите да бъдат внимателни и да обезопасяват децата си, като използват детско столче в автомобилите си, докато са на пътя. 

Отделно, в специално изработен клип, ще призоваваме слушателите да се включата в кампанията като се регистрират във формата за участие за игри в сайта на www.magic.bg.  В края на кампанията, в най- празничния ден за децата - 1 юни в сутрешната програма на радио “Magic FM”,  Митко Павлов ще изтегли един печеливш от всички регистрирали се участници, който ще спечели детско столче за автомобил, осигурен от спонсора.

 

 

Играта приключи.