*NSYNC се качиха на сцената на MTV VMA, за да... представят Тейлър Суифт

13 септември 2023
NSYNC
Снимка от БГНЕС

Публиката на MTV VMA полудя, когато *NSYNC се качиха на сцената след десетилетие. Световните икони обединиха сили за дългоочакван момент в началото на шоуто и въпреки че не пяха нищо, те разкриха победителя в категорията за най-добър поп.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv)

*NSYNC — Джъстин Тимбърлейк, Джей Си Чейз, Джоуи Фатоун, Ланс Бас и Крис Къркпатрик — излязоха на сцената пред ревяща тълпа и обявиха, че поп звездата Тейлър Суифт е победител в категорията за най-добър поп за нейния хит сингъл „Anti-Hero“. Тя беше номинирана заедно с Деми Ловато („SWINE“), Дуа Липа („Dance The Night“, от албума Barbie), Ед Шийрън („Eyes Closed“), Майли Сайръс („Flowers“), Оливия Родриго („Vampire“ ) и P!NK. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv)

*NSYNC бяха на върха на славата си в края на 90-те години, издавайки своя дебютен едноименен албум през май 1997 г. Групата все още е добре позната и обичана с “Bye Bye Bye,” “Tearin' Up My Heart,” “It's Gonna Be Me,” “I Want You Back” и други незабравими химни през цялата им кариера. Миналия месец се говореше, че ще се съберат отново за песен в предстоящ филм, в който участва Тимбърлейк.

Новини