*NSYNC се събират отново

21 август 2023
nsync
Снимка от YouTube screenshot

Най-накрая се случва! E, добре... може би. Източник каза пред Entertainment Tonight, че *NSYNC може да се съберат отново за предстоящата трета част от Trolls movies, където участва Джъстин Тимбърлейк. Новият филм, Trolls Band Together, всъщност е за повторното събиране на момчешка група, така че събирането в реалния живот би било подходящо.

„Очаква се JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone и Chris Kirkpatrick да имат изненадващи роли в третия филм“, разкри източникът. Групата ще издаде и нова песен за филма. ET се свърза с Universal и студиото избра да не коментира новината. Ако слуховете са верни, новата песен ще отбележи първото издание от *NYSNC от повече от десетилетие. Последният им сингъл като група е "Girlfriend" през 2001 г.

Вълнуващата новина идва седмици след като Тимбърлейк повдигна завесата, след като пожела на Джей Си честит рожден ден, като публикува видеоклип, на който ясно се вижда как работят върху музика в студиото. Феновете очакват събиране на *NSYNC от години. През 2022 г. слуховете за събирането бяха възобновени, след като неотдавнашният рожденик JC се присъедини към TikTok и тагна бившите си колеги от групата в една от първите си публикации. 

Новини