4-ри от най-популярните залози на футбол според Palmsbet

Футболът е един от най-обичаните спортове на планетата.

04 декември 2020
social

Футболът е един от най-обичаните спортове на планетата. Независимо дали става дума за Висшата лига, Ла Лига и Бундеслигата или Световното първенство и Европейското първенство в международен план, почти винаги се провежда турнир, който привлича вниманието на феновете. С толкова широка гама от възможности, когато става въпрос за залози в букмейкъри като Palmsbet онлайн спортни залози, понякога хората се нуждаят от малко помощ при вземането на решение на какво да заложат. Един от начините да направите този избор е да видите кои са най-популярните залози.

 

Най-популярните залози на футбол в ПалмсБет:

 

Резултат От Мача - В много отношения залагането на резултата от мача е най-простата форма на залагане на футбол. Това е просто залог за това какъв според вас ще бъде резултатът - дали отборът домакин ще спечели, отборът гост ще спечели или мачът ще завърши наравно. Ако някога сте виждали списък с мачове, разглеждали сте конкретна среща и сте мислили или сте казвали: „Предполагам, че отбор Х ще спечели днес“ - това е залог на Резултат от мача накратко. Има много променливи, които трябва да вземете под внимание, включително формата на отборите, дали определени отбори се справят по-добре или по-зле у дома и всякакви новини за контузии, които може да повлияят на резултата от мача. Изследванията ще ви помогнат в голяма степен тук, тъй като ще са ви от полза да разберете коефициентите, които букмейкърите ще дадат за всеки възможен резултат.

 

Точен Резултат - Един от най-трудните залози за прогнозиране и един от най-често поставяните, може би защото играчите искат залог с големи коефициенти. Опитвате се да предскажете какъв ще бъде точният резултат на мача, когато съдията свири последния съдийски сигнал.

 

Трябва да разберете следното:

 

  • Какъв смятате, че ще бъде резултатът от мача
  • Колко гола ще има в мача
  • Колко гола ще вкара всеки отбор

 

След като направите тези прогнози, то може да заложите на вашия точен резултат – например 2:0 или 3:1 и т.н. за един от двата отбора.

 

И Двата Отбора Да Отбележат - Ако точният резултат е един от най-трудните за прогнозиране, и двата отбора да отбележат е един от най-лесните. За съжаление поради това обикновено няма да получите много добри коефициенти за резултата (обикновено между 1,50 и 2.00). Това е свързано и с факта, че това е залог с две възможности, така че по същество залагате на хвърлянето на монета. Ще вкарат ли и двата отбора гол - да или не са опциите, които Palmsbet предлага на играчите. Причината, поради която това е популярен залог, е, че хората обикновено го комбинират с друг залог, за да увеличат коефициента. Резултатът от мача и Гол/Гол е често срещана опция например. Така че можете да заложите „Ливърпул ще спечели и двата отбора ще отбележат гол в срещата“, което ще даде по-висок коефициент, отколкото само залог за карен резултат от мача или Гол/Гол.

 

Голмайстор по всяко време - Залог за това дали даден играч, който сте избрали, ще отбележи гол по всяко време по време на срещата. Няма значение дали друг играч вкара преди тях или някой вкара след тях, достатъчно е играчът да намери мрежата през 90-те минути на мача, тогава вашият залог ще бъде обявен за победител. Нещата, върху които трябва да помислите, когато става въпрос за този тип залог и причината да е толкова популярен, е дали играчът е в добра форма, за да вкара попадение. През сезон 2015-2016 например, Джейми Варди счупи рекорда за голове в поредни мачове, отбелязвайки в 11 последователни мача.

"Агенция Атлантик" ЕООД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

 
 

Новини