The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
DVD-то на "Аватар" ще включва и секс сцена
DVD-то на "Аватар" ще включва и секс сцена Сряда, 06.01.2010 г., 19:14 ч. Почитателите на филма "Аватар" ще бъдат страхотно изненадани при представянето на DVD-версията на филма

Почитателите на филма "Аватар" ще бъдат страхотно изненадани при представянето на DVD-версията на филма.

Режисьорът Джеймс Камерън обяви, че дискът ще включва и сексуална сцена, която не е била включена във варианта за кино.

Участниците в горещите сцени със сини извънземни са аватарът на прикования към инвалидна количка бивш морски пехотинец Джейк Съли и неговата любима Нейтири.

Актрисата Зои Салдана, която играе Нейтири, разкри, че двамата правят секс по начина, по който се общува на планетата Пандора.

Във филма, сините извънземни същества от расата На`ви общуват с флората или фауната на планетата с помощта на косата си, която връзват на опашка, в процес, наречен синхронизиране.

"Ако се синхронизираш с драконите и с дърветата, защо да не го направиш и с друга личност", посочва Салдана. Режисьорът Джеймс Камерън заяви, че е искал да запази сцена за специалното издание на DVD.

Актрисата призна обаче, че сцената не е била показвана в кината, тъй като филмът е семеен и се гледа от малки деца. "Аватар" успя да привлече приходи от 1 милиард долара в рамките на само 17 дни от пускането си в кината.

Това е второто такова постижение на Джеймс Камерън след "Титаник", филмът, с най-големи постъпления в историята на Холивуд от 1,8 милиарда долара.

За реализирането на филма "Аватар" и неговата реклама бяха инвестирани около 500 милиона долара.

Източник: Агенция БГНЕС

Коментари