Абел Тесфайе иска да убие The Weeknd

09 май 2023
The Weekend
Снимка от БГНЕС

Абел Тесфайе работи върху албум, който  може да бъде последният му като The Weeknd. В интервю за списание W Тесфайе обсъди скорошното си участие в киното и телевизията преди дебюта на очаквания сериал на HBO "The Idol" следващия месец. По време на разговора изпълнителят каза, че е почти готов да "затвори главата The Weeknd". Той не планира напълно да напуска музикалната индустрия. Предположи, че може да издаде музика под рожденото си име. Той обаче даде да се разбере, че иска "да убие The Weeknd" в бъдеще.

„В момента преминавам през катарзисен път“, каза Тесфайе. „Наближава място и време, когато се готвя да затворя главата The Weeknd. Все още ще правя музика, може би като Abel, може би като The Weeknd. Но искам да убия The Weeknd. И аз ще го направя в крайна сметка.”

Абел Тесфайе издава музика под псевдонима си "The Weeknd" повече от десетилетие. „E“ било пропуснато, за да се избегнат проблеми с авторските права с канадска група, наречена „The Weekend“. Оттогава той издаде три микстейпа и пет албума под псевдонима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by W Magazine (@wmag)

Новини