Adam Levine и Behati Prinsloo очакват трето дете

Двойката има две дъщери

07 септември 2022
social
Снимка от Instagram

Adam Levine и Behati Prinsloo очакват трето дете. Според сп. People фронтменът на Maroon 5 и моделът на Victoria’s Secret са на път да увеличат семейството си, което вече включва 5-годишната Dusty Rose и 4-годишната Gio Grace.

Според изданието двойката, която сключи брак през 2014 г., е била забелязана на обяд в Санта Барбара в понеделник. Prinsloo е била облечена със сатенена рокля с флорални мотиви, която очертавала корема ѝ и не оставяла съмнение, че красавицата е бременна. 

Засега информацията не е потвърдена от представител на двойката. 

Levine и Prinsloo пазят децата си далеч от пресата. Dusty Rose се появи за първи път на публично събитие през 2017 г. Тогава певецът получи звезда на Алеята на славата. Пред присъстващите на церемонията той каза: “Тук съм благодарениe на вас. Имам дъщеря, имам най-красивата жена на света, аз съм един от най-големите късметлии на планетата и това няма нищо общо с мен. Това се дължи на хората, които ме обичат най-много. Затова благодаря на всички тях”. 

Преди раждането на Gio Grace през 2018 г. Levine каза пред водещата Ellen DeGeneres, че иска да има много деца и съпругата му също, защото е единствено дете.

 

Новини