Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Adele официално слага край на брака си
Adele официално слага край на брака си
Снимка: БГНЕС
Adele официално слага край на брака си Петък, 13.09.2019 г., 10:05 ч. Певицата е подала документи за развод в Калифорния

Adele официално слага край на брака си със Simon Konecki.

31-годишната певица е подала документи за развод с 45-годишния си съпруг в Лос Анджелис, пет месеца след като с общо изявление двамата уведомиха, че се разделят. Двойката има 6-годишен син и увери, че ще продължи да полага грижи за него съвместно и с много любов, както досега.

Сега обаче, след като раздялата им ще бъде финализирана и по законов ред, предстои да се водят преговори за попечителството над детето и за подялба да общото имущество. Според медии във Великобритания, Adele и Konecki не са подписали предбрачно споразумение.

Тъй като документите за развода са подадени в щата Калифорния, където двамата имат имот и където се намира главният офис на бизнеса на Konecki, той може да получи половината от всичко, което звездата притежава.

През май 2018 Adele беше включена в списъка на най-богатите британци в ежегодната класация на "Sunday Times" и оглави подреждането за най-богатите знаменитости под 30 години със състояние от 140 милиона паунда (около 182 милиона долара).

Певицата отбеляза голямо изкачване в класацията спрямо предишната година, когато Forbes изчисляваше богатството й на 69 милиона долара. Това се дължи основно на приходите от мащабното световно турне на британската звезда, която направи 121 концерта в периода 2016-2017г. Личната печалба на Adele от турнето е 42 милиона паунда (55 милиона долара).

В същото време Konecki печели прилично като основател на компанията "Life Water" и нейната партньорска донорска организация "drop4drop", както като директор на компанията "Mammoth Water Resources".

Няма точни данни за състоянието на Konecki, но според някои неофициални източници, той разполага в банковата си сметка с 1 милион долара.

Коментари