Adele отново разпали слуховете, че се е омъжила

18 септември 2023
Adele
Снимка от YouTube screenshot

Adele отново разпали слуховете, че се е омъжила. 

В събота по време на поредното си шоу в Лас Вегас британската звезда отново се разходи сред публиката, нещо което тя редовно прави, за да разговаря с феновете, да отговаря на въпроси и да пуска шегички. Този път обаче в клипчетата, споделени в социалните мрежи от присъстващите, се чува как певицата изглежда намеква, че се е омъжила за приятеля си Rich Paul. 

Една от почитателките пита Adele дали може да се ожени за нея, на което изпълнителката отговаря: 

"Не можеш да се ожениш за мен, скъпа, аз си падам по мъже. И съпругът ми е тук тази вечер". 

Paul често присъства на концертите на Adele в Лас Вегас, като веднъж тя дори му направи серенада за радост на публиката. 

Дали наистина двамата са се венчали тайно остава мистерия, въпреки думите на Adele, защото официално потвърждение няма. 

Връзката им обаче изглежда е много сериозна, защото през август 35-годишната певица намекна, че мисли за второ дете. По време на един от концертите почитателка я помоли да ѝ помогне да избере име за все още нероденото си момиченце. 

"Наистина искам скоро отново да стана мама, затова всеки път, когато видя име, което харесвам, си го записвам в телефона си", отговори тогава Adele, която има 10-годишен син от бившия си съпруг Simon Konecki. 

Фенката казва, че не може да избере между Parker и Spencer и Adele отговаря "Не мога да кажа Parker, защото Rich харесва това име" и предлага да бъде Spencer. Всичко това обаче предполага, че с половинката ѝ са обсъждали възможността да имат деца в бъдеще. 

 

Новини