Adele спира да си прави селфита с фенове от страх

16 септември 2023
Adele
Снимка от YouTube screenshot

Adele обяви, че вече няма да си прави селфита с фенове по време на шоутата си в Лас Вегас.

35-годишната звезда сподели и причината за това - страхува се да не се зарази с COVID.

По време на шоуто си в Лас Вегас британската певица непрекъснато се разхожда сред публиката и се снима с почитателите си, но сега слага край на тази практика.

"Обичайно бих се спряла да си поговорим и да чуя всичко за живота ви, като се има предвид колко съм любопитна. Обаче се опитвам да не пипна COVID", каза звездата на последния си концерт.

Adele отбеляза, че нейната беквокалистка Amanda наскоро е трябвало да пропусне няколко шоута, след като е дала положителен тест за коронавирус. 

„Всички, които познавам и с които работя, имат гадния COVID, така че е цяло чудо, че все още не съм се заразила“, каза тя. „Наистина обичам да си приказвам с вас, но не искам да се разболявам, ще си направя селфи от разстояние или ще ви снимам видео“.

Изпълнителката има много основателна причина да се притеснява - тя не иска пак да се наложи да отменя концерти в Лас Вегас. Шоуто ѝ беше отменено малко преди старта заради заболявания в екипа и логистични проблеми, отново свързани с вече отминалата пандемия. Началото му се отложи с почти година. 

"Може да имам симптоми и тогава няма да мога да направя шоуто и проклета да съм ако още веднъж отменя някое от тези шоута! Отказвам да го направя. Просто не мога да рискувам да се разболея. Честно казано, имунната ми система е малко скапана, и макар да искам да съм близо до вас, не мога да рискувам". 

Adele отбеляза, че ако се разболее по време на почивка няма проблем, но не иска да рискува това да се случи докато има насрочени концерти. 

„Хванах грип в последната ми почивка, два дни след шоуто, и бях ужасена. Нямам нищо против да пипна грип в почивката си. Нямам нищо против да се разболея в почивката си. Но ми остават девет седмици. Това е моят 26-и уикенд. Миналата събота беше моето 50-о шоу, което наистина ми се струва като важно събитие". 

Финалът на "Уикенди с Adele" в Лас Вегас ще бъде на 4-и ноември.

 

Новини