Adele почете Matthew Perry на концерта си в Лас Вегас

30 октомври 2023
Adele
Снимка от YouTube screenshot

Adele спря концерта си в Лас Вегас в събота, след като научи, че актьорът от "Приятели" Matthew Perry е починал.

54-годишният американско-канадски актьор, който беше най-известен с ролята на Чандлър Бинг в любимия ситком, беше открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис в събота. 

Според Los Angeles Times, британската музикална звезда е спряла концерта си след като чула новината, за да каже, че макар и никога да не е срещала Matthew, изпълненията му като Чандлър са ѝ повлияли много силно. 

„Ще помня този герой до края на живота си“, каза 35-годишната певица. „Той е може би най-добрият комедиен герой на всички времена“.

Британската певица, която беше облечена като Мортиша Адамс за изпълнението си през уикенда за Хелоуин, почете Matthew, докато представяше песента си "When We Were Young". Тя също така помоли членовете на публиката да споделят любимите си спомени от детството.

Родената в Лондон дива сподели собствения си спомен от детството, свързан с актьора, като си припомни:

„Когато бях на около 12 години един от моите приятели, Andrew, направи най-доброто превъплъщение в Чандлър. Той го правеше много често, за да ни накара да се смеем, и ако някой от ако нас имаше лош ден или се чувстваше унил, той просто се преструваше на Чандлър".

Adele, която наскоро съобщи, че се е отказала от алкохола, също отбеляза проблемите на Matthew със зависимостите, които той описа подробно в мемоарите си от 2022 г.

„Той беше толкова открит за борбата си с пристрастяването и трезвеността, което според мен е невероятно, невероятно смело“, каза тя.

Новини