Adele позира за снимка с Rich Paul на рождения му ден

22 декември 2023
Adele
Снимка от YouTube screenshot

Rich Paul навърши 43 години миналата седмица, а сега сподели серия снимки от празненството в социалните мрежи. 

Спортният агент сподели кадрите от цветното и лъскаво парти в Instagram. На една от снимките той позира с приятелката си (предполагаемо съпруга), носителката на "Грами" Adele. 

“Усмихвай се и се наслаждавай на живота, критиците винаги ще критикуват това, което е уникално", започва посланието в поста му. На финала той пише "...падал съм и съм се изправял и така 43 пъти, и това което съм научил е НИКОГА НЕ СЕ ОГЪВАЙ!!!!". 

През 2021 г. Adele започна да се среща със спортния агент Rich Paul. Това беше първата ѝ публично потвърдена връзка след раздялата със съпруга ѝ Simon Konecki. Разводът им беше финализиран три години, след като певицата за първи път подаде документи през 2019 г. 

Този септември Adele предизвика медийна сензация, след като се нарече "съпруга" на спортния агент, докато говореше по време на шоуто си в Лас Вегас. Неяснотата идва от английската дума "wife", която може да означава съпруга или просто жена, с която мъжът има връзка. И досега никой от двамата не е дал категоричен и ясен отговор дали наистина двамата са се оженили, както се говори от известно време.

Новини