Adele разкри какво ще прави след края на концертите си в Лас Вегас

24 януари 2024
Adele
Снимка от Facebook

Adele разкри какви са плановете ѝ за бъдещето след финала на изключително популярната серия концерти в Лас Вегас "Уикенди с Adele". 

35-годишната звезда каза, че възнамерява да превърне в свой приоритет фитнеса, когато приключи с изявите си през юни.

"Обикновено не се занимавам да си давам новогодишни обещания, но искам да укрепя мускулите си, а крайната ми цел е да мога да правя задно салто и да не изпитвам болка", обясни певицата пред публиката на концерта си в събота. Затова на Нова година следващата година ще съм толкова заякнала - това ще бъде страхотно забавно - че да мога да правя някъде задно салто. Така че съм решила тази година да достигна най-добрата си физическа форма". 

Adele подчерта също, че е убедена във възможностите си да влезе във форма, защото вече го е правила.

"Направих го преди няколко години и се чувствах фантастично, но знам че мога да го направя още по-добре. Само че станах мързелива. Затова ще започна да тренирам отново, за да си оправя гърба". 

Британската звезда няколко пъти по време на шоуто си е споделяла с феновете си, че има проблеми с гръбначния стълб.

Adele планира и да отдели повече време за забавления с приятелите си след края на концертите. 

"Когато шоутата ми свършат искам да организирам активности с приятели в дома ми всяка седмица. Активност всяка седмица и си казах "О, Боже! Трябва да организирам бинго!", каза тя пред публиката. "Когато бях малка, моите баби и лели играеха бинго всеки вторник и четвъртък. Мислех си, че може би имат проблем с хазарта и чак когато пораснах осъзнах, че това е преди всичко социален живот". 

Концертите на Adele във Вегас започнаха на 18 ноември 2022 г. и ще приключат на 15-и юни.

Новини