Adele ще има концерти в Европа за първи път от 8 години

31 януари 2024
Adele
Снимка от instagram.com/adele

Adele обяви четири концерта на специално построено за случая концертно съоръжение в Мюнхен това лято - идея, която тя описа като "малко неочаквана, но все пак страхотна!"

Шоутата ще се проведат на открит терен с капацитет от 80 000 души в германския град на 2, 3, 9 и 10 август.

Това ще бъде първото участие на певицата в континентална Европа след последното ѝ турне през 2016 г.

Британската певица каза, че не е планирала повече шоута след настоящата си резиденция в Лас Вегас и две шоута в Лондон през 2022 г. Но обясни, че е била изкушена от предложението за „еднократен стадион по поръчка, проектиран около каквото и да е шоу, което искам да направя“, който на практика е "в средата на Европа".

„Не можех да измисля по-прекрасен начин да прекарам лятото си и да завърша тази красива фаза от моя живот и кариера с шоута по-близо до дома по време на такова вълнуващо лято“, написа тя в социалните мрежи и завърши съобщението си с поздрава за "добър ден" на немски: „Guten Tag babes x“
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Феновете могат да се регистрират за билети до 5 февруари, а предварителната продажба ще стартира на 7 февруари. 

35-годишната Adele ще завърши шоуто си в Лас Вегас на 15 юни. Преди това тя изнесе два разпродадени концерта в "Хайд парк" в Лондон през юли 2022 г.

Нейната резиденция във Вегас стартира през ноември 2022 г., след като беше отложена с близо година, защото, каза певицата, не била готова.

Adele е най-известна с хитове като "Easy On Me", "Hello", "Someone Like You" и "Rolling in the Deep" и албуми, кръстени на възрастта, на която е била, когато са записани - "19", "21", "25" и "30".

Преди дни звездата разби надеждите на феновете за нова музика след края на шоуто ѝ във Вегас. Тя каза пред публиката на един от концертите си, че едва ли ще издаде нов албум скоро, но все пак имаше и добра новина - Adele обеща, че следващия път, когато пусне нови проект, ще направи световно турне. 

Новини