Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Adriana Lima сваля ангелските си крила
Adriana Lima сваля ангелските си крила
Adriana Lima сваля ангелските си крила Петък, 09.11.2018 г., 08:26 ч. След 20 години във Victoria's Secret, бразилската красавица се разходи за последен път по подиума на традиционното модно шоу на марката

Adriana Lima сваля ангелските си крила. След 20 години работа за Victoria's Secret, бразилската красавица се разходи за последен път по подиума на традиционното модно шоу на марката, което се състоя снощи в Ню Йорк. Събитието се записва и излъчва по американска телевизия през декември.

Облечена в прозрачен и блестящ топ, бледо синьо бельо и сандали в телесен цвят с пера и огромни разперени ангелски крила, 37-годишният супермодел получи силни аплодисменти от публиката, докато вървеше за последен път по подиума. Звездата на Victoria's Secret изглеждаше видимо трогната до сълзи и с жестове благодари на събралите се хора.

"Скъпа Victoria, благодаря ти, че ми показа света, че сподели тайните си и най-важното - не само че ми даде крила, но и че ме научи как да летя. Изпращам много любов и на най-добрите фенове на земята! С обич, Adriana", написа красавицата в акаунта си в Инстаграм към видео с някои от появите й на модното шоу на Victoria's Secret през годините.

Lima, която вече има две деца, има най-дългата кариера като модел и Ангел на Victoria's Secret. Тя е дефилирала в бельото на марката на всичките й ревюта освен това през 1999г., когато все още е на 18г. През 2009г. си взе отпуск, защото беше бременна с втората си дъщеря.

Миналата година през ноември друг световноизвестен Ангел на Victoria's Secret Alessandra Ambrosio също се сбогува с крилата и модния подиум, след 17 години в компанията.

Коментари