Alex Rodriguez е "благодарен" за времето с Jennifer Lopez

Бившият годеник на звездата сподели, че е научил много от нея

18 август 2021
social
Снимка от in, архив

Alex Rodriguez е "благодарен" за времето, което той и дъщерите му са прекарали с вече бившата му годеница Jennifer Lopez.

След няколко седмици слухове, през май бившият бейзболен играч обяви, че с латинодивата са развалили годежа, а малко по-късно стана ясно, че певицата и актриса е подновила връзката си с бившия си годеник Ben Affleck.

Jennifer Lopez и Alex Rodriguez отмениха годежа

Пред Entertainment Tonight 46-годишният Rodriguez коментира раздялата и каза, че с децата му се опитват да се фокусират над позитивните моменти от преживяното заедно: "Имах пет години невероятен живот и партньорство, а също и дъщерите ми, с които научихме толкова много. Имахме възможността да вземем всичко това и да продължим напред и да си кажем "Знаеш ли какво? Много сме благодарни за последните пет години, как да направим така, че следващите пет години да бъдат още по-добри, като използваме това, което сме научили?", обясни спортната звезда.

Rodriguez и 52-годишната Lopez отглеждаха съвместно децата си докато бяха заедно. Той има две дъщери в тийнейджърска възраст от предишен брак, а тя има близнаци от брака си с певеца Marc Anthony.

Jennifer Lopez се сбогува с половинката си

Коментарът на Rodriguez, след като последователи на музикалната звезда забелязаха, че тя е премахнала снимки, на които са само двамата с бившия ѝ годеник, и е спряла да го следва в Instagram. Тя обаче е запазила семейните публикации, които включват неговите дъщери.

Връзката на Lopez и Rodriguez започна през 2017 г., а през 2019 г. двамата обявиха годежа си. Двойката обаче два пъти отлага сватбата заради пандемията.

 

Новини