"Амстердам" с участието на Крисчън Бейл излиза по-рано

Премиерата ще се състои в кината на 7 октомври

18 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Новият филм "Амстердам" с участието на Крисчън Бейл и много други актьори на високо ниво се измества с цял месец по-рано. Първоначално филмът щеше да излезе на 4 ноември, но сега ще се появи по кината на 7 октомври.

Амстердам може да се похвали с огромен актьорски състав, който включва Крисчън Бейл, Марго Роби, Робърт де Ниро, Крис Рок, Майк Майерс, Тейлър Суифт и Рами Малек. Този огромен актьорски състав е ръководен от Дейвид Ръсел, който е известен с работата си по филмите American Hustle, The Fighter. Ръсел трябва да е фен на Бейл, тъй като той участва в три от пет негови филма.

Действието в "Амстердам" се развива през 1930 г. и проследява група приятели, които трябва да разкрият заговор за убийство, като много от тях стават заподозрени в убийството. За сюжета на филма не се знае много повече, освен че е замислен като комедия с елементи на мистерия.

Крисчън Бейл изглежда почти неузнаваем във филма, тъй като има огромен белег и изкуствено око. От трейлърите става ясно, че нараняването му се дължи на войната.

Дейвид Ръсел не е режисирал пълнометражен игрален филм от 2015 г. насам, когато се събра с Дженифър Лорънс и Брадли Купър в "Joy".

Ръсел явно обича да работи с едни и същи актьори. Много от тези актьори в Амстердам са участвали в предишни негови творби.

Премиерата на "Амстердам" ще се състои в кината на 7 октомври 2022 г.

Новини