Гледаме новия филм за Джеймс Бонд малко по-рано

Продуцентите отново промениха датата за премиерата на "Смъртта може да почака"

15 юни 2020
social
Снимка от facebook

Датата на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" претърпя поредна промяна.

25-ият филм от поредицата за агент 007 първоначално се очакваше да излезе по кината през април. Заради пандемията от COVID-19 и затварянето на кинозалите първата прожекция на лентата беше отложена за 25-и ноември.

Сега продуцентите обявиха, че феновете на Бонд ще могат да видят новата му мисия малко по-рано - на 12-и ноември в Обединеното кралство и на 20-и ноември в САЩ.

Юбилейната продукция се очаква с огромно нетърпение от киноманите, защото това ще бъде и последното участие на Daniel Craig в ролята на известния шпионин. Интересът се увеличи значително през последните дни, след като се разбра, че в новия филм шпионинът на кралицата, известен с уменията си да покорява женските сърца, ще добави още едно име в списъка с "момичетата на Бонд" - неговата петгодишна дъщеричка.  

Джеймс Бонд става татко в "Смъртта може да почака"

Не само Джеймс Бонд получи нова дата за премиера. През почивните дни беше съобщено, че дългоочакваното продължение на хитовия филм “Жената чудо” с Gal Gadot също се отлага - вместо през август, ще можем да го гледаме през октомври.

Коронавирусът победи и Жената чудо

Заради забавяне на снимките във връзка с пандемията беше променена и датата за премиерата на четвъртия филм от поредицата “Матрицата”. Продукцията се мести от май 2021-а през април 2022-а година

Новини