The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Anastacia идва в България за втори концерт
Anastacia идва в България за втори концерт
Anastacia идва в България за втори концерт Вторник, 06.03.2018 г., 15:27 ч. Билетите за концерта на 1-ви юли в зала 1 на НДК тръгват в продажба от утре, 7 март

Американската дива Anastacia идва за втория си концерт в България на 1-ви юли в зала 1 на НДК. В България Anastacia се очаква да изпълни както познатите най-големи хитове, така и новите ѝ песни от чисто новия албум EVOLUTION. Така е озаглавено и турнето на звездата, което ще обиколи голяма част от европейските градове, като София ще е единствената дата на Балканите.

Албумът е записан в Стокхолм от продуцента Anders Bagge, работил със звезди като Селин Дион, Джанет Джаксън и Мадона. EVOLUTION е високо оценен както от критиката, така и от публиката, попадайки в ТОП 10 на най-големите музикални пазари в Европа – Германия, Италия и Великобритания.

Anastacia е една от най-харесваните певици у нас, като при първата си визита през 2015 година разпродаде залата далеч преди концерта.

Билетите за концерта ще са на цени от 55 до 130 лева и тръгват в продажба от 7 март, точно в 10:00 часа в мрежата на Eventim.bg и касите в бензиностанции OMV.

Коментари