Anne Hathaway участва в нов филм, вдъхновен от Harry Styles

07 март 2024
Anne Hathaway
Снимка от БГНЕС

Anne Hathaway влиза в главната роля в нов филм, който има далечна връзка с Harry Styles. 

"The Idea of You" разказва любовна история между млада поп звезда и по-възрастна от него жена.

Филмът е базиран на едноименния роман от 2017 г. на Robinne Lee. В него 40-годишна самотна майка се влюбва в 24-годишен музикант. В неговата роля е британският актьор Nicholas Galitzine.

В трейлъра героинята на Hathaway води 16-годишната си дъщеря на фестивала Coachella, след като бившият ѝ съпруг отказва да придружи момичето в последния момент. На събитието жената среща вокалиста на най-популярната бой банда в света August Moon и между двамата пламват искри. 

Когато книгата на Robinne Lee излиза започват спекулации, че историята в нейния роман е вдъхновена от Harry Styles, който беше в групата One Direction. В интервю за сп. Vogue през 2020 г. на въпрос дали историята ѝ наистина е вдъхновена от Styles, тя отговаря: "Вдъхновена е прекалено силна дума". В същото време обаче тя признава, че идеята за романа ѝ хрумнала докато проучвала One Direction през 2017 г. и открила, че Styles често се срещал с по-възрастни от него жени. 30-годишният певец имаше връзка с 39-годишната актриса Olivia Wilde, която започна към края на 2020 г. и приключи през 2022 г.  

"The Idea of You" ще излезе в стрийминг платформата Prime Video на 2 май.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини