Anthony Hopkins отбеляза важна годишнина

И призова хората да не губят позитивната си нагласа

30 декември 2020
social
Снимка от twitter

Носителят на "Оскар" Anthony Hopkins отбеляза 45 години трезвеност с мотивиращо видеопослание до почитателите си в Twitter.

82-годишният актьор призова последователите си да гледат с надежда към 2021-а "след една трудна година, пълна с печал и тъга за много, много хора". "Преди 45 години на този ден преживях нещо, което ме накара да се осъзная. Бях се запътил към истинско бедствие, напивах се почти до смърт. Не съм много религиозен, но чух посланието", споделя Hopkins, "Една мисъл, което казва "Искаш да живееш или да умреш?" и отговорих "Искам да живея". Така усетих облекчение и животът ми стана невероятен".

Актьорът признава, че е имал трудни моменти, в които се е отклонявал от правия път и е изпитвал съмнения. Въпреки това обаче е продължил с усилията.

Anthony Hopkins призова хората да не губят позитивната си нагласа: "В общи линии ви казвам "Дръжте се!". Днес е това утре, за което толкова много се тревожехте вчера. Млади хора, не се предавайте. Борете се. Бъдете смели. И голяма сила ще ви се притече на помощ. Тя ме поддържаше през целия ми живот".

През март Hopkins публикува видео, в което свири на пиано на своя котарак Niblo. Актьорът композира класическа музика и дори издаде албум през 2012 г. Той получи номинация тази година за поддържаща роля за участието му като папа Бенедикт XVI във филма на Netflix "Двамата папи".

Утре великият Anthony Hopkins ще отпразнува 83-ия си рожден ден. 

Новини