Ariana Grande: "Eternal Sunshine" e концептуален албум

02 Февруари 2024
Ariana Grande
Снимка от Animato Music / UMG

Ariana Grande реши да даде на феновете малко подробности за създаването на предстоящия ѝ албум "Eternal Sunshine", който включва някои „уязвими“ песни.

В социалните мрежи певицата сподели видео, в което пуска на екипа си за първи път новите си песни. 

„Нервна съм! Исках да споделя това с вас. Това е нещо като концептуален албум, защото всичко е различно, като подчертани части от една и съща история, от едно и също преживяване”, казва Grande.

Докато говори за новата си музика Grande почти се разплаква. 

„Чувствам се странно емоционална, защото правя това за вас, хора, от 10 години, 12 години", казва певицата и след това се обръща и си казва да се стегне. 

След това Ariana казва, че "работното" заглавие на албума (вече официално) е "Eternal Sunshine" и отбеляза, че някои от песните показват уязвимостта ѝ, докато в други парчета тя играе ролята на човека, който хората очакват от нея да бъде. 

Във видеото Grande разказва също, че е започнала работа по албума, когато започнаха стачките на сценаристите и актьорите и спряха снимките за музикалния филм "Wicked", където тя играе Глинда. Певицата казва, че е работила с продуцента Max Martin за няколко седмици, както и че е прекарала известно време сама в звукозаписното студио. По думите ѝ създаването на албума е било "доста бързо".

Миналия месец Grande издаде първия си сингъл от няколко години, “Yes, And?”, който дебютира под номер 1 в Billboard Hot 100.

"Eternal Sunshine" ще излезе на 8 март.

Новини