Бабата на Ariana Grande участва в песен от новия ѝ албум

28 Февруари 2024
Ariana Grande
Снимка от Animato Music / UMG

Ariana Grande сподели пълния траклист на новия си албум "Eternal Sunshine", и разкри, че една от песните е с участието на нейната баба.

Случайно или не, колекцията ще излезе точно в Деня на жената. Това ще бъде първото ново издание на певицата от 2020 г., когато излезе "Positions".

Досега тя е представила само една песен от списъка - водещия сингъл "Yes, And?", който оглави американската класация миналия месец. Още тогава звездата информира почитателите си, че няма да пуска повече сингли, а ще изчака, за да могат да чуят целия запис в пълнота. 

В клипче в социалните мрежи обаче тя все пак разкри всички заглавия на песните в съдържанието на албума. Те се появяват като написани на ръка върху лист хартия, а отстрани се виждат още надписи, вероятно фрази от текста на композициите. 

Последната, 13-та песен в списъка е "Ordinary Things", в която от видеото става ясно, че участва бабата на Ariana. Към заглавието е добавено уточнението “featuring Nonna” – италианската дума за "баба". Grande, която има италиански корени, има 98-годишна баба на име Marjorie и двете често се снимат заедно. 

Междувременно Ariana Grande заяви, че би се радвала да промотира албума с ново турне, но все още не е решила дали ще го направи. 

Magic - Музиката, която обичаш 

Новини