Две изключителни певици се събраха в "Yes, And? Remix"

16 Февруари 2024
Mariah Carey Ariana Grande
Снимка от Animato Music / UMG / Katia Temkin

Остава по-малко от месец до премиерата на "Eternal Sunshine" (8 март) и Ariana Grande продължава да провокира интерес към сингъла "Yes, And?". За новата версия на песента певицата се обедини с поп легендата Mariah Carey - второто им официално сътрудничество. 

Оригиналният сингъл се класира на първо място в Billboard Hot 100 и отбеляза двадесет и първия Top 10 хит на Ariana Grande в чарта. По-рано тази седмица изпълнителката потвърди участието на Mariah в ремикса на "Yes, And?" с публикация в Instagram:

"Не мога да повярвам на думите, които пиша ...... “Yes, And?“ с участието на единствената и неповторима, кралицата на сърцето ми и вдъхновение за цял живот @mariahcarey излиза този петък. Благодаря ти от цялото си сърце за тази сбъдната мечта и за това, че обсипа с блясъка и магията си моята малка песен. Това означава за мен повече, отколкото бих могла да изразя, и нямам търпение всички да я чуят! Обичам те безкрайно“.

Първата колаборация на двете певици беше още през 2020 г. Заедно с Jennifer Hudson, Carey и Grande представиха своя версия на "Oh Santa!" - сингъл от "Merry Christmas II You" на Mariah Carey (2010 г.). Трите диви изнесоха първото съвместно изпълнение на песента на живо през декември 2023г. в Madison Square Garden по време на нюйоркския концерт от турнето на Carey "Merry Christmas One & All!".

"Yes, And?" е първият и единствен сингъл, който ще бъде издаден от предстоящия седми албум на Ariana: 

"Колкото и да е трудно да устоя на желанието да споделя още една песен с всички вас възможно най-скоро, много бих искала този път да изживеете албума изцяло", обясни изпълнителката на феновете си. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини