Кралицата на Коледа ще пее с Ariana Grande в "Yes, And? Remix"

14 Февруари 2024
Ariana Grande
Снимка от YouTube screenshot

Ariana Grande съобщи, че ще представи ремикс на новия си сингъл “Yes, And?” и в него ще участва една от нейните любими звезди - Нейно Коледно Величество Mariah Carey. 

Grande сподели новината в социалните мрежи, след като и двете певици смениха профилните си снимки в Instagram с такива, показващи само очите им. По-късно изпълнителката на "Positions" публикува снимка, на която е заедно с Carey, а в посланието към нея потвърди колаборацията. 

“Не мога да повярвам, че пиша тези думи. Yes, And? Remix с участието на единствената и неповторима, кралица на сърцето ми и мое вдъхновение @mariahcarey!!!!!!!!!!!”, пише Ariana. "Думите просто не са достатъчни. Благодаря ти от сърце за тази сбъдната мечта и за това, че ще поръсиш с твоята гениалност и магия моята мъничка песен, @mariahcarey. Това означава повече за мен, отколкото някога ще мога да изразя, и нямам търпение всички да го чуят! Обичам те вечно!!!!!!!”.
 

Ремиксът ще излезе в петък, 16 февруари. 

Въпреки цялото това вълнение, Grande не за първи път си партнира с музикалната дива. През 2020 г. двете се събраха заедно с Jennifer Hudson, за да направят нова версия на коледната песен на Carey “Oh Santa!”.

Grande нарече Carey свой "идол и вдъхновение" още през 2012 г., когато изпълни кавър на хита на Mariah “Emotions”.

“Yes, And?” е водещ сингъл от предстоящия албум на Grande “Eternal Sunshine”, който ще излезе на 8 март. Песента оглави американската класация Billboard Hot 100 след премиерата си през януари. Това превърна Grande в първия изпълнител в историята на чарта, който се класира в Топ 10 с водещия сингъл от всеки от албумите си.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини