Ariana Grande пусна "леко луксозна" версия на "Eternal Sunshine"

11 март 2024
Ariana Grande
Снимка от БГНЕС

Изминаха само няколко дни, откакто Ariana Grande издаде седмия си албум "Eternal Sunshine". Но след голeмия за нея уикенд, в който тя участва в американското шоу "Saturday Night Live" и връчи награда на церемонията на Оскарите в неделя вечерта, певицата продължи да радва феновете си.

Днес певицата изпълни обещанието, дадено през изминалите дни, и изненадващо пусна това, което самата тя определи като „леко луксозна“ версия на новия ѝ албум, включваща четири допълнителни песни, включително дуетът ѝ с Mariah Carey в сингъла “Yes, and?” и сътрудничество с Troye Sivan в „Supernatural“.

Разширената версия на албума включва и акустична версия на „Imperfect For You“ и акапелна версия на „True Story“. 

Преди дни "Eternal Sunshine" се изстреля на върха на класацията за най-стриймвани албуми на Spotify веднага след издаването, превръщайки се в най-стриймвания албум за един ден досега тази година.

Grande се завърна на сцената в събота вечерта, когато изпълни новите песни „We Can't Be Friends (Wait For Your Love)“ и „Imperfect For You“ в "Saturday Night Live". Втората песен беше представена от нейната майка Joan Grande. Звездата изпълни и пародия на "Moulin Rogue" с колегата си от предстоящия филм с нейно участие "Wicked", Bowen Yang, който е част от екипа на предаването. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини