Ariana Grande се развежда след 2 години брак

17 юли 2023
Ariana Grande
Снимка от YouTube screenshot

Ден след като беше заснета в компанията на Andrew Garfield и Jonathan Bailey сред публиката на финала на тенис турнира Уимбълдън без брачната си халка, медиите в САЩ разпространиха новината, че Ariana Grande и нейният съпруг от две години, Dalton Gomez, са се разделили. Първи информацията съобщи сайтът TMZ, последван от други издания, сред които сп. People.

Според TMZ двамата са се опитали да поправят връзката си, но без успех и още през януари са сложили край, като вече вървят към развод. 

Източници на американските медии казват, че нещата между певицата и брокера на недвижими имоти са се случили много бързо и хората от близкото им обкръжение винаги са знаели, че бракът им няма да продължи дълго. Проблемите пък започнали още преди Ariana да се премести в Лондон за снимките на филма "Wicked". 

Grande се омъжи за Gomez през май 2021 г. с малка семейна церемония в дома си в Монтесито, Калифорния. Двамата се сближили по време на пандемията през 2020 г., когато прекарали периодите на най-строги ограничения заедно. 

Слухове за проблеми във връзката им започнаха още миналата година през август, когато тя се появи в TikTok без халка. Тогава звездата се опита да изпревари спекулациите като обясни, че дала пръстена на почистване. 

Преди връзката си с Gomez, Grande няколко месеца беше сгодена за комика Pete Davidson.

Новини