Ашли Олсeн е станала майка...преди месеци

15 август 2023
Олсен
Снимка от Youtube Screenshot - TheEllenShow

Ашли Олсeн е станала майка! TMZ съобщи, че едната от знаменитите близначки е посрещнала без много шум първото си дете със съпруга си Луис Айснер, като източници, близки до Олсен, казаха на изданието, че Олсен е родила в Ню Йорк преди няколко месеца! Въпреки че нито Олсън, нито Айснер са говорили за новото си попълнение, като пазят мълчание както за бременността, така и за раждането, източници твърдят, че двойката е „в екстаз“ от посрещането на радостта в живота им. Според статията детето се казва Ото.

Новината за раждането на първото им дете идва месеци след като двойката каза „Да“ на церемония в Калифорния. 37-годишната звезда и 35-годишният артист се ожениха на малка церемония в частен дом в Бел Еър през декември 2022 г, само с 50 присъстващи гости.

Двойката, за която се твърди, че се познават от гимназията, са романтично свързани от 2017 г. и пазят връзката си в тайна. Едва през 2021 г., години след като започнаха да се срещат, те се появиха за първи път заедно на червения килим на празненство за Young Eisner Scholars, организация с нестопанска цел, основана от бащата на Айснер.

Новини