Avril Lavigne издаде нова версия на “Breakaway”

Певицата празнува 20 години на “Let Go” със специална версия на албума

04 юни 2022
social
Снимка от кадър YouTube

Avril Lavigne празнува 20 години от излизането на дебютния си албум “Let Go”. В деня на годишнината тя пусна и специална версия на записа с шест бонус парчета. 

Една от допълнителните песни е нова версия на “Breakaway” - композиция,  която Avril написала за “Let Go”, но в крайна сметка изоставила, а по-късно дала на Kelly Clarkson, чието изпълнение се превърна в хит през 2004 г. Поп-пънк звездата е използвала за своя запис оригиналния текст на “Breakaway”, в който пее за детството си в Канада.  

Останалият бонус материал е от по-малко известни песни и редки изпълнения, направени по време на звукозаписните сесии за “Let Go”. Сред тях са “Why” — включена в изданието на дебютния сингъл на Lavigne “Complicated” — и “Get Over It”, която пък е била издадена заедно със “Sk8er Boi”, а сега за първи път се появява и в стрийминг платформа. Добавени са и “Make Up”, “Falling Down” и “I Don’t Give”, като последните две са били част от саундтраковете съответно на филмите “Сватбен сезон” и “Американски пай 3: Сватбата”.

През февруари Lavigne издаде седмия си албум “Love Sux”, продуциран от Travis Barker и годеника на поп-пънк иконата Mod Sun. В създаването му е участвал и Machine Gun Kelly. По-късно този месец той стартира голямо турне в Северна Америка и Lavigne ще бъде сред специалните музикални гости за концертите му.

Новини