Avril Lavigne пусна “Bite Me”, първата си нова музика след 2019

Avril ще стартира световно турне през 2022

14 ноември 2021
social
Снимка от Орфей Мюзик

Мултиплатинената звезда Avril Lavigne пусна “Bite Me”, първата си нова музика след 2019, и дебютира в лейбъла на Travis Barker, DTA Records.  

Посрещайки Avril в DTA Records, Barker казва, “С Avril сме приятели от дълго време, но мисля, че съм неин фен от по-дълго. Тя е истинско лошо момиче и икона като изпълнител, автор на песни и присъствие. Влязохме в студиото по-рано тази година, забавлявахме се толкова много и разбрах, че искам да я попитам да се присъедини към екипа на DTA. Толкова съм ентусиазиран, че сега тя е част от лейбъла. Нямам търпение всички да изживеят невероятната музика, която е на път да пусне“.  

Avril продължи “Винаги съм се възхищавала на Travis и работата му.  Първият път, когато работихме заедно, бе преди 15 години по албума ми ‘The Best Damn Thing’ и наистина се радвах да го гледам как се развива към продуцента, който е днес. Прекарахме много време в писане на песни и в работа по записа заедно, а подписването с лейбъла DTA бе като съвършения дом за мен и музиката ми.  Travis разбира гледната ми точка като музикант, креативния ми процес като артист и целите ми в този етап от кариерата ми. Вълнувам се да пусна ‘Bite Me’. Това е химн за осъзнаването на стойността ти, какво заслужаваш, и да не даваш втори шанс, когато не го заслужават“.  

Готова да се бори както никога досега, високо енергичния трак “Bite Me” е съвместно продуциран от Barker, John Feldmann и Mod Sun.  Официалното музикално видео – режисирано от Hannah Lux Davis –  е на финалните етапи от продукцията. Миналата седмица Avril сподели пост в TikTok, който загатна за подписването с DTA Records с неин клип с Travis в изпълнение на част от “Bite Me”, който събра над 10 милиона гледания и 1.5 милиона „харесвания“ само за няколко дни.

Avril ще стартира световно турне през 2022, чиито дати неизбежно ще бъдат разкрити. Очаквайте още от Avril Lavigne много скоро.

 

Новини