Бащата на булката: Eminem танцува с дъщеря си на сватбата ѝ

22 май 2024
Eminem
Снимка от БГНЕС

Трудно си представяме Eminem като татко, а още по-трудно си го представяме да танцува на сватбено тържество, но вече няма и нужда да се опитваме, защото е факт. 

Дъщерята на рапъра Hailie Jade Scott, която е на 28 години, през уикедна се омъжи за годеника си Evan McClintock и в понеделник сподели снимки от церемонията в Instagram. 

Сп. People също публикува фотографии от събитието, като една от тях е запечатала Hailie и Eminem в традиционния за сватбените церемонии танц на булката с нейния баща.

Scott и McClintock се срещат като студенти в университета в Мичиган. Тя съобщи за годежа им през февруари миналата година, след шестгодишна връзка.

Hailie е инфлуенсър и води подкаста "Just a Little Shady" (игра на думи с алтер егото на баща ѝ Slim Shady). 

Междувременно Eminem намекна в социалните мрежи, че съвсем скоро ще издаде нова музика. 

51-годишният рапър сподели в Instagram видео от чат, адресиран "до всички контакти". В него се разкрива съобщение, което гласи "... и за моят последен трик!". Датата на разговора е 31 май в полунощ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Според феновете на Eminem той ще пусне нова песен на въпросната дата. Смята се също, че "последният трик" отново загатва за последен албум на неговото алтер его Slim Shady.

Миналия месец рапърът разкри, че това лято ще издаде албум със заглавие "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)". 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини