Бен Стилър ще играе тризнаци

Проектът е една от първите му големи актьорски роли от няколко години насам

07 Февруари 2023
ben stiller
Снимка от БГНЕС

Бен Стилър се подготвя да играе тризнаци в нова поредица, адаптация на документалния филм от 2018 г. "Three Identical Strangers", предаде „Дейли Мейл“. „Sony Pictures Television“ стои зад новия проект, в който 57-годишният Стилър ще играе Боби Шафран, Дейвид Келман и Еди Галанд, които са били разделени при раждането си и са се събрали отново като възрастни. Проектът е една от първите му големи актьорски роли от няколко години насам.

Тризнаците са разделени при раждането си като част от социален експеримент и са осиновени от различни семейства. Шафран за първи път открива, че има братя, за които не е знаел, през 1980 г. като 19-годишен в кампуса на нюйоркски колеж. Тогава той често е поздравяван като друг студент - Еди Галанд. Двамата се срещат и разбират, че и двамата са осиновени, и естествено, че са братя близнаци.

Агенцията за осиновяване първоначално твърди, че са били разделени поради трудното намиране на семейство, което да приеме тризнаци. В крайна сметка се оказва, че те са били умишлено разделени и настанени в различни семейства като част от проучване, което никога не е било напълно разкрито на родителите. 

 

Новини